Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vadfigyelő kamerával buktatták le a fatolvajt

2014-05-02 15:08:41

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Henrik 23 éves szentendrei lakos ellen.

A rendőrségre erdészek tettek bejelentést április 29-én 21 óra körüli időben, miszerint: az egyik gödöllői erdőrészben reggel 9 óra körül észlelték, hogy ismeretlen tettes nagyobb mennyiségű fát kivágott és azt az elszállításhoz összekészítette. A helyszínen ekkor elhelyeztek egy vadfigyelő kamerát, aminek segítségével a kora esti órákban sikerült több fényképfelvételt készíteni egy férfiról, aki az összekészített fát egy személygépkocsiba pakolta. A bejelentők azt is látták, hogy az akácfát az erdőtől nem messze található lakóépületekhez szállította az – akkor még – ismeretlen tettes.
A gödöllői rendőrök átvizsgálták a környező házakat és az egyik ingatlan előtt néhány akácfát találtak lepakolva. Ekkor érkezett a házhoz a beszerzett adatokkal megegyező színű és típusú autó, melyet B. Henrik vezetett. A rendőrök azt is megállapították, hogy a gyanúsított látható azokon a fényképfelvételeken, amiket az erdészek készítettek néhány órával korábban.

A járőrök a 23 éves férfit elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene a további eljárást szabadlábon hagyása mellett folytaja a rendőrség. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online