Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizenéves ruhatolvajok buktak le egy gödöllői üzletben

2014-03-28 08:41:02

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 14 és egy 15 éves gödöllői fiú ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak március 26-án, 15 óra körüli időben bementek egy gödöllői ruházati üzletbe, ahol mindketten több ruhaneműt választottak ki, majd a próbafülkében ezekről letépték az áruvédelmi eszközt. Ennek következtében a ruhák egy része elszakadt. A kiválasztott termékeket a táskájukba rejtették és megkíséreltek az üzletből fizetés nélkül távozni.

A bűncselekmény elkövetését a bolt egyik alkalmazottja észlelte, aki úgy tudta feltartóztatni a két fiatalt, hogy bezárta az üzlet elektromos ajtaját. Az eladó ekkor értesítette a rendőrséget.
A tetten ért gyanúsítottak a rendőrök kiérkezése előtt visszaadták a táskájukba rejtett ruhákat, azonban a járőrök által végrehajtott ruházatátvizsgálás során a 15 éves fiú táskájából előkerült még egy pár cipő és egy napszemüveg is.

A fiatalokat a járőrök elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online