Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kis lépés Önnek, nagy lépés a karrierjének!

2014-03-26 09:32:00

Április 2-án rendezik meg Gödöllőn, a Szent István Egyetem Állásbörzéjét, ahol közel 200 álláslehetőség és több mint 40 kiállító várja az érdeklődőket. Helyi és térségi vállalkozások, valamint multinacionális cégek is képviseltetik magukat az eseményen.

Az immár hagyománnyá vált SZIE Állásbörze nagy sikerre tekint vissza, az elmúlt években sokak karrierje indult a Szent István Egyetem rendezvényén.
Nemcsak az egyetemi hallgatóknak, hanem a térség lakosainak is érdemes eljönni, hiszen a börze napján kínált tanácsadások és programok hozzájárulhatnak a sikeres elhelyezkedéshez. A rendezvényen alap- és középfokú végzettséggel rendelkezők is megtalálhatják számításukat, a kiállító cégek több pozíciót kínálnak számunkra is.
Grafológiai elemzés, önéletrajz-írási tanácsadás, magyar- és idegen nyelvű próbainterjú, elhelyezkedést segítő előadások és még sok más hasznos program várja az álláskeresőket.

Az Állásbörzén való részvétel azoknak is hasznos, akik épp nem keresnek állást, hiszen számos olyan kapcsolatot építhetnek ki, amit karrierjük során a későbbiekben kamatoztathatnak.

A rendezvényt április 2-án, szerdán 10 és 15 óra között rendezik meg a Szent István Egyetem Aulájában. A tanácsadások és az előadások ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek (www.allasborze.szie.hu). Ha csak körülnézne a kiállítók ajánlatai között, előzetes regisztrációra nincs szükség!

Kövesse az Állásbörze eseményeit Facebookon is! ...egy lehetőség, hogy megváltozzon az élete. Kihagyná?


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online