Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kapusuk mellényúlását is korrigálták a gödöllői focisták

2014-03-08 16:57:01

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:
Gödöllői SK – Csomád KSK 3-1
(1-1)

Elpuskázott helyzetei alapján egyáltalán sem volt meglepő, hogy a játékot irányító, fehér mezes gödöllőiek előbb-utóbb vezetéshez jutnak. Ez a 24. percben történ meg, amikor Nagy Roland szabadrúgása után a labda – a csomádi sorfalat megkerülve – védhetetlenül vágódott a vendégek kapujának jobb oldalába. Sokáig azonban nem örülhettek a hazaiak az előnynek, mivel a 27. percben Sipeki Attila, a házigazdák hálóőre képtelen volt megszelídíteni a kapuja elé élesen belőtt bőrgolyót, a játékszer kiperdült a kezéből, és a gólvonaltól mintegy fél méterre álló Mohácsi Bence könnyedén passzolt a hálóba.

A térfélcserét követően sokáig semmi említésre méltó momentummal nem rukkoltak elő a riválisok. Az eseménytelenséget Lőrincz Adrián törte meg a 61. percben, amikor kiugratásból újra vezetéshez juttatta Jenei Sándor együttesét. Az újabb gól megnyugtatta városunk tizenegyét, amely a 67. percben, Bencze Zsolt révén, egy jobb oldalról középre gurított labda okos megjátszásával bebiztosította a három pontot.
Érdekesség, hogy a sors szeszélye folytán ez a két csapat hamarosan meccsel még egyet egymással: a Pest megyei Kupa 5. fordulójában (nyolcaddöntő) találkoznak, április 9-én, szerdán 16.30 órakor Gödöllőn.

A Gödöllői SK együttese 24 ponttal, 23-26-os gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Viadukt-Biatorbágy SE – Gödöllői SK március 16., vasárnap 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online