Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Minimális különbséggel verték a hazai pálya előnyét (is) élvező ózdiak a GKC-t

2014-03-02 20:46:37

NB I/B. Keleti-csoport, 17. forduló:
Ózdi KC – Gödöllői KC 28-27
(15-15)

- Készülünk, megpróbálunk becsülettel és tisztességgel helytállni. Ennél többet a jelen helyzetünkben nem remélhetünk. Ezt Bartos Gábor, a GKC edzője nyilatkozta az ózdi klub honlapjának a mérkőzés előtt. A tréner önkritikusan arról is beszélt, hogy miközben a riválisok erősíteni tudnak, addig a gödöllői egyesület erre a szűkös anyagi forrás miatt nem képes, így az NB I/B-s bennmaradásról jelenleg nincs sok értelme beszélni.

Bartos Gábor szavait igazolták a gödöllői játékosok a hazai pálya előnyét (is) élvező ózdiak otthonában. Az még csak-csak elment, hogy az odaúton egy durrdefekt okozott bonyodalmat és némi késést, ám az már kevésbé, hogy a játékvezetők tízszer ítéltek hetest a hazaiaknak, miközben városunk csapata csupán kétszer dobhatott büntetőt. A slusszpoént az jelentette, hogy a meccs utolsó pillanataiban, amikor a mieink támadhattak az egyenlítésért, az ítészek valahogy nem „akarták”, hogy a gödöllői pontmentés megtörténjen…

Tizenhét forduló alapján a Gödöllői KC csapata 1 ponttal, 401-509-es gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a bajnokságban.

Juniorok: Ózd – Gödöllő 33-31
Jól jött volna egy újabb siker a gödöllői fiataloknak, hogy megtartsák második helyüket a tabellán. Ózdon azonban senki nem mehet biztosra, amivel városunk – elsősorban védekezésben gyengélkedő – juniorjai is szembesültek, akik nagy csatában maradtak alul.
A gödöllői juniorok 22 ponttal, 504-451-es gólkülönbséggel a 3. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online