Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem a küzdenitudáson múlt a gödöllői kézilabdázók újabb veresége

2014-02-23 18:31:47

NB I/B. Keleti-csoport, 16. forduló:
Gödöllői KC – CLAAS-Törökszentmiklósi KE 23-29
(11-15)

Csak később vált biztossá, de tulajdonképpen az első tíz percben eldőlt a két pont sorsa a temérdek játékvezetői tévedéssel tarkított ütközeten. A meccs első gólját a hazaiak szerezték, ám ezt követően – tanácstalan támadójátékuknak köszönhetően – sok lehetőséget elpuskáztak, miközben a vendégek zsinórban ötször betaláltak.

A második játékrész elején kétgólosra (14-16) mérsékelte a különbséget Bartos Gábor küzdenitudásból jelesre vizsgázott együttese, de városunk csapata ennél jobban nem tudta megközelíteni a magassági- és erőfölényben játszó törökszentmiklósiakat. Annak ellenére nem, hogy a csereként beállt Nemes András pazar védéseire a válogatott kapusa, Mikler Roland is elismerően bólinthatott a nézőtéren.

Tizenhat forduló alapján a Gödöllői KC csapata 1 ponttal, 374-481-es gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a bajnokságban.

Juniorok: Gödöllő – Törökszentmiklós 39-26
Nem a hatékony védekezés dominált a gödöllői fiatalok magabiztos sikerével zárult találkozón. Más kérdés, hogy ezt a hazai társulat tagjai cseppet sem bánták, hiszen hozták a kötelező győzelmet. Ráadásul, az előttük állók vereséget szenvedtek, így a GKC juniorjai 22 ponttal, 473-418-as gólkülönbséggel pillanatnyilag a 2. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online