Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elfogyott a hajrára a gödöllői „kézierő”

2014-02-16 17:49:53

NB I/B. Keleti-csoport, 15. forduló:
Gödöllői KC – Primavera Mizse KC 25-27
(15-11)

Nem a csoport legacélosabb csapatát fogadták a gödöllőiek, hiszen a lajosmizsei formáció a 10. helyen tanyázott a találkozó előtt a tabellán. Az első játékrészben egyáltalán nem volt érzékelhető a két csapat közötti pozícióbeli különbség. Sőt!

Bartos Gábor legénysége sokkal nagyobb lendülettel és átütőerővel kezdte a találkozót. A hazaiak menetelésében fontos szerep hárult Tóth Bence kapusra, aki az első félórában megítélt hét mizsei büntetőből négyet hatástalanított. Városunk csapata 12-6-ra is vezetett, majd végül négygólos, megnyugtatónak nevezhető előnnyel térhetett a szünetre.


A térfélcserét követően a vendégek lábra kapta: egymás után három találatot szereztek, és megközelítették a körülményeskedő és ziccereket hibázó vendéglátókat. Erre a lajosmizsei felzárkózásra még volt válasza a gödöllői együttesnek (18-15), ám az 50. percben, 21-21-nél elfogyott a GKC előnye. Ettől kezdve már a mieinknek kellett futniuk az eredmény után, amihez erőre és pontosabb játékra lett volna szükség. Sajnos, egyikből sem sikerült tartalékolni a hajrára, így odalett a remélt gödöllői siker.

Tizenöt forduló alapján a Gödöllői KC csapata 1 ponttal, 351-452-es gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a bajnokságban.

Juniorok: Gödöllő – Mizse KC 35-24
Nem fért kétség a gödöllői fiatalok magabiztos sikeréhez a végig egyoldalú összecsapáson. A vendéglátók mind támadásban, mind védekezésben a látogatók fölé nőttek, és kötelezőnek mondható győzelmükkel tapadnak riválisaikra a dobogós pozícióért zajló harcban.
A gödöllői juniorok 20 ponttal, 434-392-es gólkülönbséggel a 4. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online