Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Diákolimpia: előreléptek a Törökös röplabdás lányok

2014-02-09 14:03:04

Február 7-e és 9-e között a nyíregyházi Bem József Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a röplabda diákolimpia VI. korcsoportos országos döntőjét. A lányok 8 együttest számláló mezőnyében a gödöllői Török Ignác Gimnázium csapata is érdekelt volt. Szabados István és Gőz Tibor formációja az elmúlt évben a 7. helyen zárta a viadalt.

Idén egy pozíciót előreléptek a gödöllői fiatalok, miután az előcsatározásokat követően az 5. helyért szállhattak harcba a Kecskeméti Katona József Gimnázium csapata ellen. A meccs első játszmája szoros csatában dőlt el a kecskemétiek javára (25-23), a másodikban viszont szétesett a Törökösök fogadójátéka, így azt simán nyerték az alföldiek (25-13). Kétszettes hátrányból nem sikerült visszahozni az esélyt a fordításra, a kiélezett harmadik játékrész 29-27-re ment el, ezáltal – sajnos – a mérkőzés is.

Álló sor balról: Harangozó Lili, Koleszár Kitti, Almási Ramóna, Szabados István, Gál Bernadett, Juhász Boglárka, Hemmert Kíra, Térdelő sor balról: Harangozó Laura, Lados Szilvia, Kovács Adél, Koleszár Elza, Kómár Nikolett. A képről hiányzik: Dajka Dalma


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online