Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lengyel Szilvia is bejelentkezett a gödöllői körzet mandátumáért

2014-01-17 15:11:40

A Lehet Más a Politika (LMP) mind a 106 egyéni választókerületben megtalálta képviselőjelöltjét a tavasszal esedékes országgyűlési választásra. Január elején kongresszust tartott a párt, ahol a delegáltak 88 képviselőjelöltet erősítettek meg, a további jelöltekről a január végi kongresszuson várható döntés.

A gödöllői központú Pest megyei 6-os számú választókerülettel kapcsolatosan nem maradt nyitott kérdés, itt Lengyel Szilvia lesz az LMP jelöltje. A 42 éves, alapvégzettségét tekintve gazdasági agrármérnök, mérnöktanár és jogi szakokleveles környezetvédelmi szakember jelenleg is tagja a parlamentnek, képviselői tisztségét 2012 október eleje óta tölti be.
A városunkban lakó Lengyel Szilvia nem először indul az országgyűlési képviselőválasztáson, hiszen négy évvel ezelőtt is megmérette magát, az akkori öt kandidáló közül 10,52 százalékos eredménnyel a negyedik helyen végzett.

Az elmúlt évben, annak is a második felében Lengyel Szilvia igencsak aktív volt a Tisztelt Ház falai között. Az országgyűlési felszólalások statisztikája alapján 2013-ban valamennyi, gödöllői kötődésű képviselőtársánál többet szónokolt. 2 óra 57 perc 14 másodperces összidejű mondandójával az 54. helyet kaparintotta meg a 386 képviselő közül, egyben a hatodikat a hölgyek táborában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online