Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői képviselők a földpályázaton vesztes gazdákért

2014-01-06 08:40:00

A Lehet Más a Politika (LMP) Gödöllőn élő országgyűlési képviselője, Lengyel Szilvia pártja honlapján tette közzé, hogy az LMP jogsegély-szolgálatot indított azon gazdák számára, akiket a földbérleti pályázatok elbírálása során méltánytalanul nyilvánítottak vesztesnek.

A jogi segítség a nyertes pályázatok alapján kötött haszonbérleti szerződések érvényességének polgári peres úton való megtámadását teszi lehetővé indokolt esetben. A perek révén végre pontról pontra összevethetők a nyertes és a vesztes pályázatok, és számos kisemmizett, megalázott gazda számára eljöhet az igazság órája. Lengyel Szilvia a mezőgazdasági bizottság tagjaként arra bátorít minden olyan pályázót, aki visszaéléseket tapasztalt a saját pályázata kapcsán, hogy vegye igénybe a segítséget, amivel kapcsolatosan további információk ezen az oldalon érhetők el.

A történet egy másik szálon is köthető településünkhöz, mivel a Fidesz frakciójából tavaly júniusban a függetlenek közé ült gödöllői professzor, Ángyán József volt az, aki ötödik jelentésében megyéről megyére leleplezte a földbérleti pályázatok elbírálása során felmerült, oligarcha- és maffia-jelzővel egyaránt illetett visszásságokat. Ezekkel egybehangzik számos, az LMP-hez forduló pályázó állítása is, akik közül sokak meggyőződése, hogy pályázatukat csak politikai alapon, csalárd módon nyilvánították vesztesnek a kormányhoz közel álló pályázók javára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online