Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sajttorta -verseny alkotni szerető gyerekeknek

2014-01-05 16:10:28

Herceg Egérváry Elemér az alábbi felhívást tette közzé alkotni szerető óvodások és kisiskolások részére.

A gödöllői kastélyról írott naplóimban talán olvastátok, hogy gróf Gorgonzola Géza barátom milyen remekül megtanult itt festeni! Sőt! Még arra is volt ideje, hogy az én verseimet megjelentesse egy szép, sajtsárga kötetben.
Most viszont Ti jöttök! Szeretnénk a Ti alkotásaitokat kis könyvbe rendezve kiadni, ezért versenyt hirdetünk kicsiknek és nagyobbaknak! Lássuk csak, mivel lehet nevezni: rajzzal, festménnyel, verssel és fogalmazással.

Az alkotásokhoz az alábbi ötleteket adjuk:
1. Emlékszel arra, amikor először pillantottad meg a kastélyt? Mi tetszett benne a legjobban?
2. A király és a királyné nagyon szerette a gödöllői kastélyt! Tudod, hogy mi mindennel foglalkoztak itt? (A naplóm segít ebben!)
3. A kastélypark minden évszakban gyönyörű! Neked mikor tetszik a leginkább?
4. Jártál nálunk mostanában? Mi a legkedvesebb emléked a kastélyról?

A kastélyról szóló alkotásaitokat a Gödöllői Királyi Kastély 2100 Gödöllő Pf. 406 címre lehet eljuttatni. A pályamunkákra rá kell írni a készítő nevét, életkorát, lakcímét és telefonszámot, a borítékra pedig ezt: „SAJTTORTA”.
Beküldési határidő 2014. január 31. További információ: elemer@kiralyikastely.hu. A legjobb 40 alkotást a SAJTTORTA című könyvecskében jelentetik meg!

A nyertes alkotóknak ajándékba adnak egy-egy tiszteletpéldányt a könyvből 2014 tavaszán, az Ibolya Napon, a II. Országos Plüssegér-találkozó alkalmából, ahol egy igazi sajttortát is meg lehet majd kóstolni!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online