Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elhatároztam, megfogom a Feri grabancát

2013-12-31 18:54:39

Az év vége a számadások időszaka is. A mögöttünk hagyott 2013-as esztendő nem csak matematikailag volt páratlan Gödöllőn (is). Számos, különleges, érdekes, humoros, felejthetetlen, elszomorító, meghökkentő, nehezen magyarázható, és ki tudja, még milyen jelzővel illethető esemény történt a városban és a településsel összefüggésbe hozhatóan.

Szinte képtelenség a teljesség igényével összegyűjteni a 2013-as gödöllői LEG-eket. Ráadásul, ahány emberre bíznánk a kiemelkedő történések kiválasztását, annyi top téma kerülne a képzeletbeli lista vagy listák élére.
Szerkesztőségünkben is sokat tanakodtunk, mi volt az a momentum, ami Gödöllőn történt az óévben, és nehéz elmenni mellette szó nélkül. Egy politikai indíttatású esemény, Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök november 22-i lakossági fórumának átverés-gyanús előzményére esett a választásunk.

A sztori főhőse András, aki Gyurcsány 2006 márciusi gödöllői látogatása alkalmával ott volt a piac bejárati árkádja alatt azok között, akik fütyüléssel és bekiabálással fejezték ki nemtetszésüket a kormányfő érkezésekor. Nem sokon múlott, hogy a biztonsági emberek elvezették őket.

Hét és fél évvel később András megjelent a gödöllői főtéren, amikor Gyurcsány Ferenc szimpatizánsait és önkénteseit köszöntötte. Először nem szólt semmit, csak felmérte a terepet. Miután észrevette hírportálunk tudósítóját, megkérdezte: csinálnál egy közös képet rólam a Gyurcsánnyal? – Persze, ha megszervezed – hangzott a válasz. András odalépett az ex- miniszterelnökhöz, aki készséggel vállalta a közös fotózkodást. Emberünk a bal kezét Gyurcsány vállára tette, majd mosolyogva néztek a kamerába.


Normál esetben a történet itt véget ért volna, de András szükségét érezte, hogy magyarázatot adjon akciójára. – Nehogy azt hidd, hogy átálltam a balosokhoz. Sőt! De elhatároztam, ha egyszer lehetőségem lesz, megfogom a Feri grabancát…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online