Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bertha Szilvia lesz a Jobbik jelöltje a gödöllői körzetben

2013-11-29 17:11:38

Lezárult a jelöltállítás a Jobbik Magyarországért Mozgalom berkein belül. A parlamentben ellenzéki szerepet betöltő párt valamennyi választókerületben indít jelöltet a jövő tavasszal esedékes országgyűlési képviselőválasztáson. A gödöllői központú Pest megyei 6-os számú választókerületben Bertha Szilvia száll harcba a mandátumért. Az Isaszegen élő, 4 gyermekes családanya november 29-én a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ épületének rendezvénytermében tartott sajtótájékoztatót.

A 36 éves Bertha Szilvia 2010-ben már indult a gödöllői központú körzetben. Akkor is a Jobbik színeiben mérette meg magát. Az öt jelölt közül – 16,29 százalékos támogatottsággal – a harmadik helyet szerezte meg. Ha egyéniben nem is, pártja országos listájáról bejutott a parlamentbe, aminek azóta is tagja.

A közgazdász végzettségű politikus jelenleg is képzi magát, a Corvinus Egyetem humán erőforrás szakközgazdász szakán tanul. Angolul és németül beszél, a Jobbiknak 2008 óta tagja.
- Az elmúlt hetekben készítettünk egy felmérést arról, hogy a választókerületben élőket milyen problémák foglalkoztatják – mondta el Bertha Szilvia. - Az országos gondok mellett, természetesen, a helyi sajátosságokra is kíváncsiak voltunk. A felmérésből az derült ki, hogy az emberek a munkahelyek és a közbiztonság hiányát tartják a legnagyobb problémának. Ebből kiindulva, a Jobbik országos- és választókerületi programjában ezekre a gondokra nyújtunk majd megoldási javaslatokat, nem elfeledkezve a közlekedési- és úthálózati hiányosságok felszámolásának lehetőségeiről, valamint a bölcsődei férőhelyek szűkösségének enyhítésére és az egészségügyi ellátásban rejlő anomáliák kiszűrésére is lesz javaslatunk.
Bertha Szilvia hozzátette: a választási kampány hivatalos kezdetéig is folyamatosan dolgoznak a körzetben, és várják a lakosság észrevételeit elérhetőségeiken, a személyes találkozások során, a fórumokon, illetve a kitelepüléseken.


Kérdésre válaszolva, Bertha Szilvia megerősítette, hogy a Jobbik semmilyen politikai erővel nem tervez összefogást vagy együttműködést a választás kapcsán, mivel az elmúlt 24 év leváltására készülnek. Arra a felvetésre, hogy nyerhető-e a gödöllői központú választókerület a Jobbik számára, a képviselőasszony így válaszolt: - Megvallom őszintén, annyira még nem kalkuláltunk az esélyekkel, hiszen egyelőre nem tudni pontosan, hogy melyik párt indít majd jelöltet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online