Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sütemény is készült a kannabiszból

2013-10-10 15:26:15

Kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya P. Mária 63 éves valkói lakos ellen – írja a police.hu.

A rendőrségre állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy egy valkói családi ház kertjében a tulajdonos kábítószert termeszt. A gödöllői nyomozók október 9-én megjelentek a családi háznál, ahol a tulajdonos elmondta, hogy ő csak chili paprikát és paradicsomot tart a fóliasátorban. A rendőrök az asszonnyal együtt a fóliasátorhoz mentek, aki valóban termesztett zöldségeket, azonban – a haszonnövények mellett – kábítószergyanús növényeket is találtak. A helyszínre kiérkező igazságügyi botanikus szakértő elsődleges véleménye alapján a növények kábítószernek minősülnek.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Készenléti Csoportjának nyomozói a helyszíni szemle során összesen 85 tő kannabisz növényt, mintegy 400 darab, néhány napja learatott kannabisz hajtásmaradványt, valamint a növények termesztéséhez szükséges tápoldatokat és berendezéseket találtak és foglaltak le. A házkutatás során előkerültek azok a sütemények is, amiket a nő a kannabiszból sütött.


P. Mária 63 éves valkói lakost a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.  Ellene a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja le.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online