Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Folyamatosan lehet haladni az M0-ás körgyűrű teljes, 75 kilométeres hosszán

2013-09-02 14:04:21

Augusztus utolsó napján átadták a közlekedőknek az M0-ás autóútnak az 51-es főút és M5-ös autópálya közötti újonnan épült 6,3 kilométeres szakaszát. A fejlesztés jól szolgálj az erre rendszeresen vagy alkalmanként járó gödöllőieket is, mivel az autósok mostantól több mint 75 kilométer hosszan folyamatosan és díjmentesen haladhatnak az M1-es autópálya és a 11-es főút közötti körgyűrűn, amit a helybéliek a város nyugati határában található M31-es autóúton percek alatt elérhetnek.

Az M0-ás autóút M5-ös autópálya és 51-es főút között új nyomvonalon megépült, kétszer három forgalmi- és egy-egy leálló sávos szakasza az útgyűrű keleti és déli szektorát kapcsolja össze. A modern technológiával létesült új szakasz révén nem csak folyamatossá, de biztonságosabbá és gyorsabbá is vált a közlekedés. Az M0 déli szektorának betonburkolata Magyarországon korábban még nem alkalmazott technológiával készült, ami nagyobb teherbírása miatt a legalkalmasabb a jelentős kamionforgalom viselésére, és felületképzése révén zajhatás szempontjából is rendkívül kedvező.


A nettó 9,7 milliárd forintból elkészült beruházás kivitelezője az EMWL Autópálya Konzorcium volt, a projekt az Új Széchenyi Terv forrásaiból, az Európai Unió támogatásával valósult meg. Fotó: pestmegye.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online