Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tábort nyitottak a doktoranduszok a gödöllői egyetemen

2013-08-30 08:39:09

Augusztus 29-e és szeptember 1-je között Gödöllőn, a Szent István Egyetem kampuszán rendezi nyári táborát a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz), a PhD- és DLA-hallgatók törvényben nevesített képviselője.

A tábor a DOSz tanévkezdéshez kötődő hagyományos programja, aminek célja a doktoranduszok közötti kapcsolatok kialakítása, továbbá a PhD- és DLA-képzésekkel (zene-, képző- és iparművészeti területen használt tudományos fokozat) kapcsolatos legfrissebb tudnivalók átadása a szervezet által képviselt fiatal oktatóknak, kutatóknak. Az idei év újdonsága, hogy a DOSz tudományterületi alapon szerveződő osztályai (15) is bemutatkoznak a rendezvényen: az új tudományszervező műhelyek önálló workshopokat tartanak majd a tábor ideje alatt.


A Szent István Egyetem Tudástranszfer Központjában augusztus 29-én megrendezett ünnepélyes tábornyitón – Karrier lehetőség PhD-val Magyarországon címmel – előadást tartott dr. Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke (képen balra). A résztvevőket az egyetem nevében dr. Tőzsér János megbízott intézményvezető köszöntötte, míg a házigazda települést Tóth Tibor alpolgármester képviselte az eseményen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online