Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn akarták pénzzé tenni a turai temetőből ellopott kegyeleti fémtárgyakat

2013-08-02 17:27:21

Július 31-én, a reggeli órákban a turai újtemető gondnoka arról tett bejelentést, hogy ismeretlen elkövetők több sírt megrongáltak a temetőben, azokról fémből készült kegyeleti tárgyakat, emlékeket tulajdonítottak el. Helyszíneléskor a rendőrök megállapították, hogy összesen 28 darab síremlék esett áldozatul a vandál kezeknek, majd a nyomozás során sikerült felderíteni, hogy az ellopott fém kegyeleti tárgyakat, feszületeket és vázákat egy Gödöllőn működő fém-átvevő telepen akarták eladni.

A beszerzett információk alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és a Turai Körzeti Megbízotti (KMB) Alosztály körzeti megbízott rendőrei július 31-én, az esti órákban elfogták B. A. valkói lakost, akinek őrizetbe vételéről a kapitányság vezetője intézkedett. A férfi lakásán megtartott házkutatás folyamán részben előkerültek az eltulajdonított tárgyak. Társát, az ugyancsak valkói B. T-t másnap, a délelőtti órákban sikerült a lakásán lekapcsolni.
A gyanúsítottakat kihallgatták, a turai KMB-alosztály parancsnoka pedig tájékoztatta a sértetteket a feltételezett elkövetők elfogásáról, valamint az eljárás további részleteiről. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online