Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hét nő kínált szexuális szolgáltatást

2013-07-29 15:33:25

A július 26-28. között megrendezett 28. Formula-1-es Magyar Nagydíj rendőrségi szempontból kiemelt, rendkívüli esemény nélkül zajlott le. Idén is közel 1.500 rendőr vett részt a biztosításban. Minden szolgálati ág képviseltette magát, volt lovas, kutyás, motoros, gyalogos, gépkocsizó járőr, valamint bűnügyes kollégák is dolgoztak egészen július 29-én, hétfőn reggelig – adta hírül a police.hu.

A közlekedés zavartalan lebonyolítása érdekében a rendőrség a hétvégén légi támogatást is alkalmazott. A zsaruk munkáját idén is segítették a lengyel, a szlovák és az osztrák kollégák. Kiemelt bűncselekmény, gépkocsi-lopás, gépkocsi-feltörés, rablás, zsarolás, kifosztás a verseny ideje alatt nem történt.

Szabálysértési feljelentést tizenhét esetben tettek a rendőrök. Az eljárások elsősorban közlekedési szabályszegések miatt indultak. Szexuális szolgáltatást hét nő kínált, akiket szabálysértési őrizetbe vett a rendőrség. A Gödöllői Járásbíróság öt nap elzárásra ítélte őket.
Négy nap alatt 2.205 igazoltatásra került sor, négy személyt fogtak el és huszonegy személyt állítottak elő a Hungaroring közelében. Helyszíni bírságot 114 fővel szemben szabtak ki. Iratok elvesztése miatt 16 személynek adtak igazolást.


A forró időjárási körülmények próbára tették a nézőket és a rendőröket egyaránt, ám ennek ellenére a forgalom és a parkolás is gördülékenyen haladt, minden néző időben kiérkezett a versenyre, valamint a hatékony forgalomirányításnak köszönhetően a verseny után a forgalom rendkívül gyorsan, mintegy két órán belül helyreállt, tekintve, hogy a pályáról kivezető utakon a haladást egyirányúvá tették, és a rendőrök folyamatosan segítették a járművek akadálytalan mozgását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online