Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ideiglenes konténer-rendőrőrs működik a Hungaroringen

2013-07-25 08:34:19

Ideiglenes, korszerű konténerekből kialakított rendőrőrs működik július 29-én reggelig, a Forma 1 Magyar Nagydíj ideje alatt Mogyoródon, a versenypálya melletti parkoló területén. Az állampolgárok a nap 24 órájában tehetnek bejelentést a helyszínen. A rendőrőrs a (06-28) 534-310-es telefon, illetve a (06-28) 534-311-es faxszámon érhető el. Ezen kívül az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es rendőrségi hívószámok is élnek.


A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrség munkatársai kérik a Hungaroringre érkező szurkolókat, hogy mind kiérkezésük, mind hazaútjuk alkalmával vegyék figyelembe a forgalmat irányító rendőrök utasításait, bízzanak iránymutatásaikban.  A cél az, hogy a forgalom folyamatosan haladjon, mindenki időben, balesetmentesen elérje úti célját.

A szélsőségesen nyárias időjárási körülményekre való tekintettel folyamatosan gondoskodnak a szolgálatban lévő rendőrök védőitallal történő ellátásáról és a pihenőidő biztosításáról. Kiemelt figyelmet fordítanak a szolgálati állatok ellátására is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online