Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A végjátékra elkészültek erejükkel a Bikák

2013-05-13 21:53:11

NB I., felsőági (1-6. hely) rájátszás, 8. forduló:

Gödöllői Bikák – MVFC-Berettyóújfalu 4-8 (1-2)

Hét forduló telt el a rájátszásból, és a házigazdák csupán egyetlen pontot szereztek az eddigi rivalizálások során. A dobogós pozícióra, ha úgy tetszik, tavalyi bronzérmük megvédésére már csak matematikailag esélyes Bikák az időközben ezüstérmessé lett MVFC társulata ellen – az önbecsülésen és a presztízsen kívül – főként azért küzdhettek, hogy legalább a 4. helyet megcsípjék a végelszámolásnál.

Hogy ösztönözzék a házigazdákat és a lelátón igencsak családias létszámban helyet foglaló nézőket, a szervezők a mérkőzés előtt és a szünetben bevetették a SZIE Cheerleaders csinos lányokból verbuvált formációját. Sokra azonban nem mentek velük a Bikák, akik csupán három-háromig tudtak lépést tartani a vendégekkel. Jakab Dávid 0-1-nél és 2-3-nál, Ughy Márk pedig 1-2-nél egyenlített.


Ezt követően, egészen pontosan a találkozó utolsó hat percében – azzal együtt, hogy néhányszor alaposan megtornáztatták a berettyói kapust – már nem termett babér az erőnléti problémákkal küszködő gödöllőieknek. A vizitálók sorra játszották át a mieink védelmét, és váltották gólra a kínálkozó lehetőségeket, így Ughy Márk újabb találata már csak szépségtapaszként vonul be a második félidőre eseménydússá vált ütközet krónikájába.

A Gödöllői Bikák 39 ponttal, 102-111-es gólkülönbséggel az 5. helyen állnak a bajnokságban. Városunk csapata a rájátszás következő, május 17-én, pénteken 20.30 órakor esedékes fordulójában a bajnok Rába ETO együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online