Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Aranyos gödöllői kézilabdás lányok

2013-04-30 09:37:27

Gödöllői aranyünnep helyszíne volt a Ferencváros népligeti, Elek Gyuláról elnevezett arénája április utolsó hétvégéjén. A Gödöllői Sportegyesület U14-es leány csapata koronázta meg egész éves remek teljesítményét azzal, hogy bajnoki címet nyert a korosztályban.

A Majoros Gusztáv szakmai irányításával készülő fiatalok az elődöntőben az Angyalföldi Sportiskola alakulatát magabiztosan győzték le, majd a fináléban a házigazda Ferencváros ellen, hatalmas küzdelemben hódították el az ország legjobbjának járó címet. A rendes játékidő 20-20 arányú döntetlennel zárult, így a hétméteres párbajra maradt a döntés. Ebben a gödöllői lányok 2-1-re felülmúlták riválisukat.


A Csenteri Anna (kapus), Szekeres Dóra, Hornyák Bernadett, Kalmár Henrietta, Szandai Martina, Botyik Alexandra, Uzsoki Zsófia, Balogh Bettina, Sándor Johanna, Zavaczki Renáta, Sándor Vivien, Kmett Fanni összetételű gödöllői csapat teljesítményéről Majoros Gusztáv edző elismerően nyilatkozott.
A tréner elmondta, hogy ez az a korosztály, amely mintegy hat évvel ezelőtt szivacslabdával kezdte a sportággal való ismerkedést Gödöllőn, és bajnoki címet is szerzett. Azóta azonban egyfajta átok ült a lányokon, hiszen a dobogó felső fokára nem tudtak felállni. Most, hogy utolsó évüket töltötték az U14-es korosztályban, sikerült az aranyszerzés, ami nagy boldogsággal töltötte el a játékosokat és az értük szorítókat egyaránt. (fotó: facebook)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online