Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Keresik az egészségügyi központ új igazgatóját

2013-04-19 13:19:22

Eredetileg jövő év március végéig szól a megbízatása, de – tekintettel a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló jogszabályokra – dr. Szabadfalvi András, a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatója úgy döntött, hogy június 30-ával lemond tisztségéről. A megüresedett állás betöltésére pályázati úton kívánják megtalálni a legalkalmasabb személyt a gödöllői képviselőtestület tagjai.

A jelentkezőknek május 26-ig nyílik lehetőségük arra, hogy beadják pályázatukat, amit postai úton, egy eredeti és egy másolati példányban a polgármesterhez kell eljuttatni. A feltételek között szerepel az orvostudományi vagy egyéb, egyetemi szintű végzettség, az egészségügyi (szak)menedzseri képesítés vagy egészségügyi menedzsment szakirányú továbbképzési szakon szerzett képesítés, valamint a legalább ötéves vezetői gyakorlat.  A pályázathoz csatolni kell a kandidáló részletes szakmai önéletrajzát, az intézmény vezetésére és fejlesztésére vonatkozó elképzelést, a pályázati feltételekben megjelölt követelmények igazolására szolgáló okiratokat, hozzájáruló nyilatkozatot a személyes adatok pályázati eljárás során történő kezeléséhez, valamint a büntetlen előélet igazolására szolgáló, három hónapnál nem régebbi hatósági bizonyítványt.

A beérkezett pályázatokat – az előzetes véleményezési eljárást követően – a képviselőtestület június 27-ére tervezett ülésén bírálják el. A nyertes idén július 1-jétől öt évre, azaz, 2018. június 30-ig kap megbízást az igazgatói státusz betöltésére. További felvilágosítás dr. Tamás Mártától, a Közigazgatási és Szociális Iroda vezetőjétől kérhető a (28) 529-188-as telefonszámon.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online