Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Agrárkonferencia az Erzsébet királyné Szállodában

2013-04-10 15:22:50

A hazai vállalkozásoknak szóló K&H üzleti tippek programsorozat legutóbbi eseményét április 9-én, Gödöllőn, az Erzsébet királyné Szálloda báltermében rendezték meg. Az eseményen a Baromfi Termék Tanács és az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége tájékoztatta a helyi mezőgazdasági vállalkozásokat az agrárium aktualitásairól, emellett a K&H szakemberei hasznos tanácsokat nyújtottak az ágazat finanszírozási lehetőségeiről és a nyersanyagpiaci kockázatok mérséklésével kapcsolatban.

Tresó István, a K&H Agrárüzletág Fejlesztési Főosztályának vezetője (képen) bevezetőjében úgy fogalmazott: annak ellenére, hogy a tavalyi aszályos időjárás nem kedvezett a mezőgazdaságnak, és az ágazat a korábbi évektől kisebb mértékben tudott hozzájárulni Magyarország gazdasági növekedéséhez, továbbra is úgy látszik, hogy az agrárium a hazai gazdaság egyik legstabilabb hajtóerejét jelenti.

Az agrárkonferencia megszervezésével az volt a pénzintézet célja, hogy a hazai
kis- és középvállalkozások minél inkább megismerjék és kiaknázzák az agráriumban rejlő lehetőségeket. A konferenciasorozat gödöllői rendezvényén az agrárgazdasági aktualitásokat, a szántóföldi növénytermesztés, valamint a sertéstenyésztés jelenlegi helyzetét és a baromfi termékpálya lehetőségeit, illetve kihívásait dr. Csorbai Attila, a Baromfi Termék Tanács elnöke, valamint Éder Tamás, az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének elnöke mutatta be


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online