Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Magabiztos sakksiker a Biatorbágy ellen

2013-02-25 07:47:29

Pest megye I. osztály, Szuper-csoport, 7. forduló:

Biatorbágy  Gödöllői SBE 3-7
Győzelem: Bándy Attila, Reznák Attila, Nagyajtai Gábor, Veréb Gábor, Fehér Mihály, Molnár László. Döntetlen: Ruttkay Péter, Törőcsik József. Vereség: Sillye Kálmán, Kozma Gábor.

Folytatta remek szereplését a Gödöllői Sakkbarátok Egyesületének első csapata a legmagasabb szintű Pest megyei bajnokságban. A szárnyalásnak ezúttal a Biatorbágy együttese látta a kárát. A vendégeknél kiválóan mutatkozott be az egyesület  ifjú reménysége, Törőcsik József, aki felnőtt ellenfelével szemben döntetlent ért el. A diadallal a gödöllőiek 38-ra növelték pontjaik számát, amivel a 3. helyen állnak a csoport tabelláján, úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint az éllovas Vác. Mindez azt jelenti, hogy a GSBE számára nem elérhetetlen az NB II-be jutást erő 2. pozíció megszerzése.

Ugyancsak a helyi sakkélethez kapcsolódó hír, hogy jól szerepeltek a gödöllői ifjúsági sakkozók a Pest megyei diákolimpia döntőjében. Az V. korcsoportos fiúk közül Fábián Zoltán a második helyen végzett és jutott be az országos döntőbe, míg a lányoknál ugyanebben a korcsoportban Ecsedi Orsolya az első, Petrovics Nikolett pedig a második helyet elérve lett résztvevője az országon finálénak. További gödöllői helyezések: Lauber Kolos 6. hely (I. korcsoport), Személyi Balázs 3. hely (II. korcsoport), Törőcsik József  5. hely (III. korcsoport), Knon Máté 7. hely (IV. korcsoport), Sztrehalek Mihály 3. hely (V. korcsoport).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online