Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Zavaros a kiléte a HÉV-en nemi szervét mutogató férfinak

2013-02-16 14:12:53

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egyelőre ismeretlen személyazonosságú személy ellen. A férfinak több személyazonossága is van, de pontosan nem tudni, hogy ki ő.

Arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy ismeretlen személy február 10-én, vasárnap 18 óra 10 perc és 18 óra 35 perc közötti időben a HÉV egyik menetrendszerinti járatán elővette nemi szervét. A járőrszolgálat tagjai a csömöri végállomáson vonták intézkedés alá az ismeretlen, 40-50 év körüli férfit, majd előállították a Gödöllő Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett eljárást indítottak ellene. A férfi iratokkal nem rendelkezett, az általa bediktált adatok alapján V. Gábor budapesti lakosnak adta ki magát.

A nyomozás és a körülmények tisztázása során gyanú merült fel arra, hogy a férfi nem a saját adatait közölte az intézkedő rendőrrel, továbbá az országos nyilvántartóból lekért fényképes adatlapon szereplő személyhez sem hasonlított, mi több, aláírásuk is eltérő volt. A gödöllői nyomozók ellenőrizték a nyilvántartásban szereplő személy lakcímét, ahol a valódi V. Gábor tartózkodott, és magát fényképes igazolvánnyal igazolta. Elmondta továbbá, hogy hat éve lakik a fenti címen és a személyi igazolványát tíz évvel ezelőtt elveszítette. Állítása szerint 1-2 évvel ezelőtt egy bolti lopás miatt keresték a rendőrök.

Az ismeretlen férfitől személyazonosságának megállapítása miatt ujj- és tenyérnyomatot vettek a bűnügyi technikusok, majd a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet Daktiloszkópiai Osztályán soron kívül azonosították az ujjnyomot. Tájékoztatásuk alapján a férfi ujjlenyomatát V. Sándor 44 éves, illetve G. Ferenc 42 éves személyek adataival korábban már rögzítették, és a múltban elkövetett bűncselekmények miatt eljártak vele szemben.  A fentiek alapján Pestvidéki Nyomozó Ügyészség közokirat hamisítás bűntett és hamis vád miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen, aki továbbra is ragaszkodik az először bediktált névhez és személyes adatokhoz, ezért a valódi személyazonosság megállapítása még folyamatban van.


A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a fotón látható személyt, vagy bármilyen információval rendelkezik a bűncselekménnyel kapcsolatban, hívja a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályvezetőjét a (06-28) 524-600/7248-as telefonszámon.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online