Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kábítószer-terjesztéssel gyanúsítható személyeket fogtak el a gödöllői rendőrök

2013-02-13 19:54:30

Siker koronázta a Gödöllői Rendőrkapitányság nyomozóinak munkáját, akik kábítószergyanús anyagot foglaltak le egy autóban, majd egy gödöllői családi házban.

A kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt folytatott eljárás során létrehozott nyomozócsoport tagjai február 9-én, Gödöllőn, a Mátyás király utcában megfigyelték azt a házat, ahová az előzetes információk szerint rendszeresen járnak kábítószer-fogyasztók. A helyszínre vezényelt rendőrök több személyt azonosítottak be, akik feltételezhetően vásárlási szándékkal keresték fel az épületet. Később a házból egy nagy értékű személygépkocsival indultak el a vélelmezett terjesztők, akiket a közelben ellenőriztek a zsaruk, majd a gépkocsi átvizsgálása során több kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Ezt követően a megfigyelt családi házban végzett házkutatás is eredménnyel járt, további kábítószergyanús anyagra, valamint a kábítószer értékesítéséhez használatos tárgyakra, mérlegekre bukkantak a rendőrök.


A rendőri intézkedés eredményeképpen előállították B. R. 24 éves nőt, valamint O. L. 45 éves férfit és társát L. J. 38 éves gödöllői lakosokat, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Ekkor derült fény arra, hogy a kábítószer terjesztése hétköznap mintegy 60 ezer forintos, hétvégeken pedig 130 ezer forint összegű értékesítési bevételt jelentett.

A fogyasztók körének beazonosítása folyamatban van. Az ügy jelen szakaszában 25 fő fogyasztót vonnak eljárás alá. A gyanúsítottak között több fiatalkorú személy található. A Gödöllő Rendőrkapitányság nyomozói előterjesztése alapján, a Buda-környéki Járásbíróság
február 12-én elrendelte a kábítószer-terjesztéssel gyanúsított személyek előzetes letartóztatását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online