Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hogyan juthatsz be ingyen a Csík zenekar gödöllői koncertjére?

2013-02-07 08:18:40

Szinte napra pontosan egy évvel azt követően, hogy nagysikerű koncertet adott a Csík zenekar Gödöllőn, március 9-én, szombaton 20 órától ismét a helyi egyetem sportcsarnokában lép fel a 25 éve megalakult, és fennállása során számos hazai-, valamint nemzetközi díjjal kitüntetett zenei formáció.

Tavaly telt ház várta a Csík zenekar tagjait az egyetemi sportcsarnokban, akik alaposan kitettek magukért, hogy a közönség felejthetetlen élményekkel gazdagodjon. Az elmúlt évben a világhírű szájharmonika virtuóz, Ferencz György volt az est sztárvendége, idén pedig a Quimby frontembere, Kiss Tibor emeli a Csík-koncert színvonalát. További kuriózumként említhető, hogy a Csík zenekar hegedűs-gitárosa, Szabó Attila és cimbalmos-tangóharmonikása, Barcza Zsolt gödöllői gyökerekkel rendelkeznek, zenei karrierjük szülővárosa Gödöllő. A nagybőgőn játszó Bartók József pedig szadai kötődésű.

A március 9-én, szombaton 20 órakor kezdődő koncertre településünkön a Művészetek Háza Gödöllő épületében működő Belvárosi Jegyirodában, az egyetemi sportcsarnokban, illetve a könyvtárban lehet jegyet váltani.


Négy személynek azonban nem lesz erre szüksége, hiszen őket hírportálunk juttatja be a Csík-koncertre. Ehhez nem kell mást tenni, mint kedvelni www.facebook.com/godolloihirek rajongói oldalunkat, és ezt a cikket a közösségi portálokon megosztani. Akik február 24-én, vasárnap éjfélig vállalkoznak erre, azok között 2 darab, 2 személyre szóló belépőt sorsolunk ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online