Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn rendezik meg a röplabda Magyar Kupa döntőjét

2013-01-30 16:12:16

Gödöllőn rendezik meg a 2012/2013-as röplabda Magyar Kupa sorozat férfi és női négyes döntőjét. Erről – a pályázatok értékelését követően – ma született döntés az országos szövetségben. A TEVA-Gödöllői RC mellett a békéscsabaiak kandidáltak a rendezési jog elnyerésére.

Városunk, azon belül az egyetemi sportcsarnok – 2007 és 2009 után – március 1-3. között harmadszor lesz házigazdája az MK négyes fináléjának. Az idei lebonyolítás annyiban tér el a korábbitól, hogy a pénteki és a szombati napokon az elődöntőket (férfi és női) játsszák le a csapatok, és a találkozók vesztesei automatikusan megkapják a bronzérmet. Vasárnapra – az ülőröplabdások délelőtti mérkőzésén kívül – már csak a két finálé marad, amiket a DigiSport televízió élőben közvetít.

Az elődöntők párosítása egyelőre nem ismert. Annyit azonban tudni lehet, hogy a TEVA-Gödöllői RC végső győzelemre is esélyes társulata, valamint a bajnoki alapszakasz-elsőnek tekinthető Vasas kiemelt, azaz, ez a két formáció csak a döntőben találkozhat egymással. Ebből adódik, hogy városunk hatosának vagy a Békéscsaba, vagy az Aluprof-TF – Újpest párharc győztese jelent majd leküzdendő akadályt az elődöntőben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online