Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nehézkessé tette a sikert a kevés gól

2012-12-11 07:36:11

NB I., 14. forduló:

MAFC-BME Docler Akadémia – Gödöllői Bikák 1-3 (0-1)

Három-hármas döntetlennel végződött a két csapat gödöllői összecsapása, ám önmagában ez az eredmény nem igazán lehetett mérvadó a mostani találkozón. Főként azért nem, mert a házigazdák a sereghajtó pozícióból fogadták városunk futsalosait.

Döcögősen, a kihagyott lehetőségek és a kapusbravúrok jegyében indult az összecsapás, ezáltal a Gödöllői Bikák meddő fölénye csupán a 12. percben, Füzy Zsolt révén érett góllá. A második félidő elején a hazaiak minden erejüket mozgósították az egyenlítés érdekében, ám törekvéseik nem jártak sikerrel.

A játékidő háromnegyed része telt el, amikor Jenei Ottó megduplázta a gödöllői előnyt. Erre már volt válasza a MAFC-nak, ami mozgalmasabbá tette a végjátékot. A vendéglátók vészkapussal küzdöttek a pontmentésért. Hiába. Füzy Zsolt az utolsó előtti percben ismét betalált, amivel bebiztosította csapata nehézkes, de megérdemelt győzelmét.

Tizennégy forduló után a Gödöllői Bikák 26 ponttal, 45-43-as gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. Városunk csapata a következő, december 17-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulóban az Újszegedi TC együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online