Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Parlamenti képviselő lesz Lengyel Szilviából

2012-09-24 13:22:18

Országgyűlési képviselő lesz a Lehet Más a Politika (LMP) gödöllői szervezetének vezetőjéből, Lengyel Szilviából. A Gödöllőn élő kétgyermekes családanya a mandátumáról lemondott Kukorelly Endre helyét foglalja el a Parlamentben.

Lengyel Szilvia neve először a 2010-es parlamenti választások idején merült fel a politikai közéletben, amikor LMP-s színekben harcba szállt a gödöllői központú választókerület egyéni képviselői mandátumáért.  Néhány hónappal később, az önkormányzati választáson a 10-es számú gödöllői egyéni választókörzetben indult jelöltként.

A több mint két évtizede Gödöllőn élő, 40 éves gazdasági agrármérnök korábban tagja volt az LMP országos választmányának, és az elmúlt években több olyan, hely- és környékbeli megmozdulás szervezőjeként tüsténkedett, amiken az ellenzéki párt felső vezetői is részt vettek.

A városunkban élő politikus asszony a mandátumvizsgálat után teheti le esküjét, és kezdheti meg munkáját az országgyűlésben. Ez legkorábban október 1-jén, hétfőn történhet meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online