Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyüzsgés a Belvárosi Napokon

2012-09-08 13:22:34

Feltehetőleg a remek késő nyári idő is hozzájárult ahhoz, hogy nyüzsgő hangulatban kezdődjön a Belvárosi Napok rendezvénysorozata. Fotókkal illusztrált írásunkban a nyitó eseményekről számolunk be.

Szombat reggel a futóké volt a főszerep, akik az Alsóparkban kialakított futókörön telesítették a mintegy 2 kilométeres távot. A gödöllői újdonság könnyebbik változatának hossza 1.000 méter, ám aki az egykori szabadtéri színpad környékének domborzatát is szeretné beépíteni az edzéstervébe (képen sárga szaggatott vonallal jelölve), annak közel 100 méterrel többet kell teljesítenie. A köztéri izomerősítő-eszközökkel (Világfa mögött, a Rákos-patak partján) kiegészített futókört táblák jelzik, illetőleg a Világfa előtti nagyréten frissen telepített facsemeték mutatják az irányt.

A Klubrádió Klubdélelőtt című élő műsorában Németh Kristóf, a helyi kultúra házának egykori (2002-2007) igazgatója Kiss Gergely háromszoros olimpia bajnok vízilabdázóval és a Gödöllői EAC 400 méteres síkfutásban Európa-bajnoki ezüstérmes olimpikonjával, Deák Nagy Marcellel kezdte a beszélgetést a Művészetek Háza teraszán kialakított alkalmi stúdióban.

Ebben az évben is népszerű a Civil utca, ahol gödöllői és környékbeli szervezetek kínálják portékáikat és szolgáltatásaikat, valamint adnak értékes információkat tevékenységükről az érdeklődőknek.

A Petőfi iskolában legendás bajnokok részvételével zárult a szeptember 3-án indult tanév első napjaiban lezajlott olimpia hét. Kiss Gergely vízilabdázó mellett, Pulai Imre kenus képviselte az ötkarikás aranyérmeseket. A medált nyert sportolók táborából a kézilabdában ezüstérmes Simics Judit (2000, Sydney), a helyezettek közül pedig Dubovszky István cselgáncsozó és a fiatal úszó, Pulai Bence kapcsolódott be az eseményekbe. A vendégek érmeket adtak át az iskola tanulóinak, akik színes műsorszámokkal szórakoztatták a példaképeket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online