Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kard BEK: 4. lett a Gödöllői EAC csapata

2012-03-05 16:05:44

Március 5-én, öt ország hat csapatának részvételével – tizenkét év elteltével újra – kardvívó bajnokcsapatok Európa-kupáját (BEK) rendeztek a gödöllői egyetemi sportcsarnokban. A házgazda és egyben magyar bajnok Gödöllői EAC pengeforgatóin kívül, a Vasas, valamint a lengyelek, a franciák, az osztrákok és a hollandok legjobbjai álltak pástra.

Az előcsatározásokban a Gödöllői EAC csapata 45-28 arányban legyőzte az osztrák főváros formációját, majd 45-26 arányban elvérzett a francia Dijon egységével szemben.

A bronzéremért vívott csatában megismétlődött a decemberi országos bajnokság döntője. A végeredmény azonban ezúttal fordított lett, hiszen a fővárosi piros-kékek, előnyüket fokozatosan növelve, 45-30 arányban felülmúlták a Gáll Csaba, Gémesi Csanád, Gémesi Bence összetételű gödöllői alakulatot, amely ezáltal a 4. helyen zárta a megmérettetést.

Az 5. helyet a bécsiek szerezték meg, miután a helyosztón 45-28-ra nyertek a holland Koninklijke formációja ellen. A döntőben a lengyelek 45-37 arányban diadalmaskodtak a franciák felett, így ebben az évben a Katowice társulata lett a férfi kardvívó bajnokcsapatok Európa-kupájának győztese.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online