Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Géczi András dalra fakadt a díjátadón

2012-03-02 09:47:16

A hírportálunkon február közepéig szavazók többségének jóvoltából Géczi Andrást érte az a megtiszteltetés, hogy kiérdemelje az Év Embere Gödöllőn 2011 elismerő címet. A díjátadás helyszíne március 1-jén a Napsugár étterem volt.

A fiatalok körében méltán népszerű, DJ-ként Andrew G fantázianéven ismert énekes-színész részben a tavalyi X-Faktor versenyzőjeként, részben pedig a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagjaként eljátszott főszerepekkel hívta fel magára a figyelmet és aratott siket az elmúlt esztendőben.

Hírportálunk, a Gödöllői Hírek online képviselője egy díszes oklevél átadásával fejezte ki gratulációját az X-Faktor idei szériáján való részvétellel kacérkodó Géczi Andrásnak, aki a gödöllői székhelyű Dimensio Kft. jóvoltából egy full HD-s ASUS O! Play Mini médialejátszót is átvehetett a – Napsugár étterem meghívásának köszönhetően – kellemes vacsorával telt esten.

Andrisnak szánt meglepetés-sorozatunk ezzel nem ért véget, hiszen kértünk is tőle valamit. Természetesen, nem mást, mint azt, hogy énekeljen. Vállalta a hirtelen jött a kihívást, és a jelenlévő, jobbára hölgyek alkotta társaság nagy örömére mikrofont ragadott. Rögtönzött repertoárja öt magyar dalból állt, amihez a zenei kíséretet az est hangulatfelelőse, a MADARAK házibuli zenekar biztosította. A tapssal honorált siker nem maradt el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online