Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önálló marad az LMP

2011-11-15 11:14:38

November 12-én és 13-án Gödöllőn rendezte meg kihelyezett ülését a Lehet Más a Politika (LMP) Országos Politikai Tanácsa. A hatvan főből álló konzultatív és ellenőrző jogkörű testületbe valamennyi LMP-szervezet, illetve a párt kongresszusa is delegál küldötteket.

Egyebek mellett az országos választmány eddigi munkáját áttekintő, a 2011-es, szervezetfejlesztésre kijelölt év eredményeit, valamint a képviselőcsoport parlamenti ténykedését elemző kétnapos összejövetelen részt vett Schiffer András, az LMP frakcióvezetője is.

Hírportálunk munkatársának érdeklődésére válaszolva, Schiffer András úgy fogalmazott, hogy az ország bajban van. A kialakult helyzetből történő kilábalás elősegítése feladatot ró az LMP-re is, amely eltökélt, következetes politikája miatt már most is rendelkezik kormányzásra képes erővel. A 2014-ben esedékes választásokon feltétlenül számolni kell a Zöld fordulat néven közzétett politikai ajánlatát az ország lakosságának lehető legszélesebb köreiben megismertetni szándékozó LMP-vel. Ezt szolgálja az aláírás-gyűjtés is, amivel szeretnék megnyerni az emberek támogatását a programhoz.

Schiffer András azt is elmondta, hogy az LMP ökopolitikai elképzelései markánsan különböznek a többi pártétól. Ebből egyenesen következik – a politikus szavai szerint, akár kőbe is véshető –, hogy az LMP nem készül választási együttműködésre a jelenlegi parlamenti pártok közül senkivel.

Ami a jelent és a közeljövőt illeti, folytatódik az LMP petíciós kampánya a megszorítások ellen, legyen szó az egykulcsos adózásról, a devizahitelesek problémájának valós megoldásáról, vagy a megújuló energiaforrások hatékonyabb kihasználásának kérdéseiről.

LMP-iroda nyílik Gödöllőn
A pártirányítás által szorgalmazott szervezeti fejlesztés egyik fontos eseménye lesz Gödöllőn, hogy hamarosan irodát nyit a Lehet Más a Politika városunkban. A postával szemben, a Dózsa György út 18. szám alatti épület első emeletén létesülő iroda ügyfélfogadási rendjének kialakítása még folyamatban van.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online