Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Barabás Ádám mesterhármasával nyert a Gödöllő a Dunakeszi ellen

2024-03-02 17:18:43

Az első tavaszi fordulóban Dunaharasztiban elszenvedett 3-0 arányú vereséget követően, egy másik Duna-parti formáció, a tabella 5. helyén tanyázó Dunakeszi ellen kellett kiköszörülnie a csorbát Sipeki István alakulatának, amely a harmadik pozícióból várta a találkozót.

Az esős időjárás miatt a műfüves küzdőtérre száműzött összecsapás elejétől érzékelhető volt, hogy a házigazdák feledtetni készülnek egy héttel korábbi „kisiklásukat”. Ennek meg is lett az eredménye, miután a 16. percben Barabás Ádám, majd negyedórával később Mertse Ábel bevették a vendégek kapuját.
A térfélcserét követően Erdélyi László jóvoltából egy fejesgóllal szépített a Dunakeszi, ám az 52. percben Barabás Ádám keresztülhúzta a vizitálók felzárkózási törekvését. Sőt, a gödöllői támadó a 69. percben mesterhármasig jutott, amivel bebiztosította csapata megérdemelt és magabiztos győzelmét.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:
Gödöllői SK – VS Dunakeszi 4-1 (2-0)
Gólszerzők: Barabás Ádám (3), Mertse Ábel, illetve Erdélyi László.
A Gödöllői SK csapata 37 ponttal, 43-17-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK március 9., szombat 14.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online