Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meghirdette a gödöllői központú egyetem a Nagy Diák Agrárteszt harmadik szériáját

2023-11-21 17:39:42

Milyen lesz a jövő mezőgazdasága? Milyen high-tech eszközök segítik a hatékony élelmiszertermelést? Hogyan működik a fejőrobot és az öntöződrón? Ehhez hasonló kérdéseket kell megválaszolni azoknak a középiskolásoknak, akik a Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt 3. online vetélkedőn december 15-ig még versenybe szállnának az értékes nyereményekért.

- Nagy öröm számunkra, hogy hallgatóink táborát erősíti a két korábbi fődíjas, Benedek Enikő Zsófia és Rédler Zalán is. Idén először ráadásul a határon túlról is lehet regisztrálni a vetélkedőre, így még több hozzájuk hasonló kíváncsi diák előtt nyílik meg a lehetőség, hogy a játék révén betekintsen a mezőgazdaságban tapasztalható óriási fejlődésbe és később ezt a pályát válassza – emelte ki dr. Gyuricza Csaba, a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora.

Az online agrárvetélkedő harmadik szériájának első fordulója december 15-ig érhető el az esemény honlapján, így az érdeklődő középiskolások még közel egy hónapig versenybe szállhatnak az értékes fődíjakért, akár a határon túlról is.
Az első fordulóban a legjobb eredményt elért 1.000 játékos meghívást kap a december 28-án tartandó középdöntőbe, ahonnan a döntőbe jutó legsikeresebb 10 diák agrártudós között dől el az értékes nyeremények sorsa.
A díjátadót a 2024 januárjában esedékes Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon rendezik meg, ahol gazdára talál a kétszemélyes külföldi utazás, a kerékpár és a mobiltelefon.

Az Agrártesztben nem csak a diákok, hanem az iskolák is nyerhetnek. Az az iskola, ahonnan az első forduló végéig (december 15-ig) a legtöbb kitöltés érkezik, 150 ezer forintot kap ajándékba, amit osztálykirándulásra használhat fel. Ehhez nem kell mást tenni, mint a tesztkitöltést és a regisztrációt követően kiválasztani az iskola nevét, amely a szabályok értelmében határon túli magyar iskola is lehet.
Emellett a verseny szervezői külön díjazzák a legjobb határon túli játékost is, akinek különdíja egy elektromos roller lesz. Ezt a középdöntőbe a legjobb eredménnyel jutott, határon túli középfokú oktatási intézményben tanulói jogviszonnyal rendelkező játékos kapja majd a díjátadó ünnepségen – olvasható a MATE Médiaközpontja által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online