Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: gödöllői győzelem a Viharsarokban

2023-11-19 16:39:15

NB I. Liga, alapszakasz, 6. forduló:
Békéscsabai RSE – Gödöllői RC 1-3
(-18, 20, -22, -21)

Az utóbbi három tétmérkőzésen elért magabiztos győzelmek alapján reálisnak mondható győzelmi eséllyel lépett pályára a Viharsarokban Szalay Attila együttese. Az extraligában érdekelt Békéscsaba fiókcsapata mindössze egyetlen ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a gödöllői hatos, ezáltal amolyan „hatpontos” ütközet várt a felekre.

A nyitó szettet a vendégek kezdték jobban, ám 9-3-as gödöllői vezetés után a házigazdák feltámadtak, és 13-11-re fordítottak. A csabai pontözön azonban nem hozta zavarba városunk hatosát, amely huszáros hajrával – egy eredményszámítási hiba miatt 26 pontot termelve – bezsebelte a játékrészt. A második felvonásban végig vezettek a vendéglátók, így nem volt meglepő, hogy egalizáltak.

A harmadik játszma 16-16-ig bizonyult szorosnak, ezt követően a gödöllői lányok ritmust váltottak, és – bár, 24-20-nál két szettlabdát eltékozoltak – újra előnybe kerültek. A negyedik etapban Szalay Attila csapata 17-14-re ellépett, majd izgalmas végjátékba keveredtek a riválisok. Az adok-kapokból végül a vizitálók jöttek ki jobban, így hárompontos sikert értek el Békéscsabán.

A Gödöllői RC csapata 12 ponttal, 15-9-es szett- és 528-505-ös pontaránnyal az 5. helyen áll az NB I. Liga 2023/2024-es bajnoki idényének alapszakaszában. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: MTK Budapest – Gödöllői RC november 26., vasárnap 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online