Vissza normál nézetbe Nyomtatás

PontVelem Okos Program: jótékonysági gyűjtés gödöllői oktatási intézményekben

2023-11-06 12:46:11

Karácsony előtt ismét akcióba lépnek a MosolyManók a PontVelem Okos Program, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a GLS Hungary szervezésében. A jótékonysági gyűjtésben nyolcadik alkalommal szerezhetnek örömöt játékokkal, édességekkel, személyes üzenetekkel általános iskolások kortársaiknak – olvasható a GLS Hungary által hírportálunkhoz eljuttatott közleményben.

A cipősdobozba csomagolt ajándékokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai még az ünnep előtt eljuttatják a nehéz helyzetben élő gyerekeknek. Az itt részletezett akcióhoz az ország összes általános iskolája csatlakozhat december 6-ig, és – aki teheti – készpénzzel is támogathatja a gyűjtést az ide kattintva elérhető oldalon keresztül.

Gödöllőről eddig négy oktatási intézmény, a Gödöllői Damjanich János Általános Iskola, a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola, a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola és a Gödöllői Premontrei Iskolaközpont csatlakozott a kezdeményezéshez. A programban résztvevő további iskolák névsora itt böngészhető.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online