Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A pusztulás jeleit mutatja az egykori gödöllői doktoranduszok háza

2023-11-06 18:39:27

Valamivel több, mint öt és fél éve, 2018 februárjában a gödöllői képviselőtestület tagjai olyan határozatot fogadtak el, miszerint: belterületbe vonnak két ingatlant. Az irodaházat és kollégiumi épületet (doktoranduszok háza) magában foglaló területek (összesen 31,5 ezer négyzetméter) a Szabadság út (3-as főút) és a Tessedik Sámuel utca kereszteződésénél találhatók.
Az adminisztratív akadályt elgördítő döntésre azért volt szükség, mert a részben állami tulajdonú telkekkel az országos vezetésnek tervei voltak, miután a Kormány 2017 december végi határozatával forrást biztosított az Országos Mentőszolgálatnak a gödöllői új mentőállomás kivitelezésének előkészítésére.

A gödöllői mentőállomás átköltöztetése az Ady Endre sétányról eddig nem valósult meg, és értesülésünk szerint bizonytalan, hogy mikor történhet meg az első „kapavágás” a szóban forgó beruházás esetében.
Csakhogy – amint az az ide kattintva megtekinthető, idén áprilisban közzétett videóból kiderül – az ingatlan állaga a pusztulás jeleit mutatja.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online