Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mutatós, tartós és megbízható órára vágysz? Megnézzük, mit érdemes megvásárolni!

2023-10-25 08:54:50

Ha nem szeretnél százezreket kiadni legújabb órádért, viszont egy tartós, minőségi és bárhová felvehető elegáns modellre vágysz, akkor kissé nehéz helyzetben leszel. Ezen az áron általában a divatmárkák között válogathatsz, ebben az esetben azonban egyrészt megvan az a veszély, hogy nem lesz tartós az órád, vagy esetleg ismeretlen szerkezettel szerelték. Érdemes tehát a jól ismert, régi márkáknál maradni, ahol garantált a megbízhatóság és hatalmas tapasztalat van a gyártók mögött.

Cikkünkben a Casio egy nagyon különleges modellcsaládját mutatjuk be, ami nem más, mint az MTP.

Miért válassz Casiot?
Valószínűleg nem nehéz erre a kérdésre válaszolni, hiszen az Órashop.hu Casio órái hozzák az elvárt szintet minden tekintetben. Nagy múlt, megbízható működés, kiváló termékek, remek szerkezet. A Casio a japán minőségi óragyártás egyik sarokköve, így teljesen egyértelmű az, hogy miért érdemes ezt a márkát választani.

A Casio választéka meghökkentő
Bármilyen stílust is szeretsz, teljesen kizárt, hogy azt ne találd meg ennél a márkánál. Akkora a kínálata, hogy mindenki megvásárolhatja álmai óráját, és külön előny, hogy ezért nem kell vagyonokat fizetnie. A legtöbb japán márka borsos áron kínálja vekkereit, ez azonban a Casióra soha nem volt jellemző. A remek ár remek minőséggel jár együtt. Ezt az is bizonyítja, hogy nagyon sok embernek lapul még a fiókjában egy 80-as években beszerzett modell, amely egy elemcsere és egy tisztítás után gond nélkül fog tovább működni.


Mit tud ez a bizonyos Casio MTP?
Az MTP kollekció a férfiak számára készült elegáns és nagyon mutatós óracsalád. Ha megnézed ezeket a modelleket, akkor láthatod, hogy mennyire gyönyörű színek, színátmenetek jellemzik, azonban mégis elegánsak és visszafogottak. Ez az az időmérő, amit bátran felvehetsz egy üzleti tárgyalásra, a munkahelyedre, de a szabadidődben is méltó társad lesz. A különleges és egyedi megjelenés másoknak is fel fog tűnni, ezért ne csodálkozz, ha megkérdezik, hogy honnan van.

Az MTP megjelenése
Mint mondtuk, nagyon szépek a színek, találhatsz egyszerű minimalista jegyekkel rendelkező fekete és fehér számlapot, de az ezüst, a kék, a bézs, a szürke, a barna és az arany számlap is megtalálható közöttük. Természetesen analóg számlapról beszélünk, hiszen ez egy hagyományos kinézetű vekker. A szíj egyértelműen bőr vagy nemesacél, mivel klasszikus megjelenésű órákról van szó, a nemesacél szíjak pedig változatos külsővel, kisebb és nagyobb láncmérettel és mintával is megvásárolhatók. A tok színe általában ezüst, de előfordul fekete és rozéarany modell is.

A vízállóságra mindenképpen figyelni kell, hiszen található közte 100M/10ATM igazi vízálló változat is, de nagyobb részük 50M/5ATM vízállóságú, ami ellenáll az izzadságnak, az esőnek, úszhatsz is benne és zuhanyzáshoz sem kell levenned.

Reméljük, meghoztuk a kedvedet egy Casio MTP kipróbálására, ha pedig igen, akkor egy kiváló óra fog a birtokodba kerülni, amivel semmi problémád nem lesz az elkövetkezendő évtizedekben. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online