Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: az újonc vetett véget a gödöllőiek veretlenségi sorozatának

2023-10-21 16:24:25

Újoncot fogadott a gödöllői tizenegy a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos sportcentrum gyepén, ami nem jelenthette azt, hogy csupán a szerelés felvételével könnyen összejöhet a remélt és némiképp elvárt hazai siker.

Nos, amint az utólag kiderült, a helyzetkihasználással igencsak hadilábon álló hazai gárdával megtörtént az, amire nem sokan számítottak: tizennyolc el nem vesztett (12 győzelem, 6 döntetlen) Pest vármegyei I. osztályú bajnoki mérkőzés után megszakadt a március 18-a óta tartó remek sorozat (ekkor a Pilis nyert Gödöllőn 2-1 arányban).

Pedig minden jól indult, hiszen a 10. percben Tóth-Ilkó Áron egy átemelés-találattal vezetéshez juttatta Sipeki István csapatát. Ezt követően azonban a tizenegyest hibázó vendégek akarata kezdett el érvényesülni, aminek az lett a következménye, hogy a 63. percben Horváth Patrik egyenlített, majd két perccel később a perbáli csatár – lesgyanúsnak tűnt szituáció után – megfordította az eredményt. Ráadásul, Horváth Patrik ezzel nem fejezte be ténykedését, hiszen a 75. percben egy jogosnak mondható büntetőből kétgólosra növelte a vizitálók előnyét, amit a házi gólkirályi cím várományosa, Koziorowski Richárd a 85. percben kozmetikázott. A házigazdák részéről azonban többre már nem futotta...

A váratlan gödöllői vereség azt jelenti, hogy a nagy rivális Dunaharaszti 4 pont előnyre tett szert a bajnoki tabellán.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 11. forduló:                                                                         
Gödöllői SK – Perbál SC 2-3 (1-0)
Gólszerzők: Tóth-Ilkó Áron, Koziorowski Richárd, illetve Horváth Patrik (3, egyet 11-esből).
Tíz lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 23 ponttal, 27-9-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest vármegyei I.
osztályú bajnokságban.
Következik: Vác VLSE – Gödöllői SK október 28., szombat 13.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online