Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: igazolva a papírformát, simán nyertek a gödöllői lányok a Kispest ellen

2023-10-14 19:22:07

NB I. Liga, alapszakasz, 2. forduló:
Kispest SE – Gödöllői RC 0-3
(-14, -16, -16)

A 2023/2024-es bajnoki idény nyitó fordulójában mindkét csapat 3-1 arányú vereséget szenvedett, ezáltal a mérkőzés arról (is) döntött, hogy melyik formáció marad nyeretlen és melyik örülhet szezonbeli első sikerének.

A születésnapos Szalay Attila ezen a találkozón már számíthatott a nyár folyamán a Balatonfüredről szerződtetett két játékosra, a feladóposzton bevethető Sólyom Emesére, valamint a szélsőütő Tóth Sárára. Más kérdés, hogy az új szerzeményeket a tréner nem jelölte a kezdő hatosba, de a későbbiek folyamán Sólyom Emese kapott lehetőséget a viszonylag egyoldalúra sikeredett összecsapáson.

A gödöllői fölény a mérkőzés elejétől kézzelfogható volt, ami részben az újonc hazai társulat kelleténél több hibázására, részben pedig a Szalay-csapat meggyőző alapjátékára és hatékony támadás-befejezésére vezethető vissza. Városunk együttesének két szélsőütője, Halla Petra (13 pont) és Kökény Petra (9 pont) igazán elemükben voltak a megérdemelt vendéggyőzelemmel zárult ütközeten.

A Gödöllői RC csapata 3 ponttal, 4-3-as szett- és 156-142-es pontaránnyal a 4. helyen áll az NB I. Liga 2023/2024-es bajnoki idényének alapszakaszában. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Budaörsi DSE-Emericus – Gödöllői RC október 21., szombat 19.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online