Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn nyitotta meg 38. műszaki áruházát a MediaMarkt

2023-09-29 11:37:25

Szeptember 14-én, Gödöllőn nyitott új üzletet a MediaMarkt a Tesco hipermarkettel közös együttműködésben. Az új áruház átadásával már csaknem negyven helyszínen várják országszerte a vásárlókat – olvasható a hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.

Gödöllőn nyitotta meg a 38. üzletét a MediaMarkt, ahova a többi „Üzlet az üzletben” típusú egységekhez hasonlóan, a saját munkatársaival várja a műszaki cikkek iránt érdeklődőket. Az új üzlethelyiségek a 2016 óta létező sikeres együttműködésnek köszönhetően a helyi Tesco hipermarket területén kaptak helyet. A „Shop-in-shop” (SIS) formátum lényege, hogy az elektronikai áruház a hagyományos üzleteihez képest kisebb területen, a hipermarket eladóterén belül kínálja a megszokott szolgáltatás- és termékportfolióját.
Mindemellett, mint minden MediaMarkt, online rendelés esetén átvételi pontként is működnek. A csomagátvételre pedig akár időpontot is egyeztethetünk. A szaktanácsadók ilyen esetekben ugyanúgy rendelkezésre állnak, illetve lehetőség van további kiegészítők beszerzésére, de igénybe vehetők különböző kiterjesztett garancia-szolgáltatások is.

-
A most átadott új áruház fontos részét képezi a növekedési stratégiánknak, amelynek célja, hogy a megoldásainkat, szolgáltatásainkat minél közelebb vihessük a fogyasztókhoz. Igyekszünk megfelelni a folyamatosan változó igényeknek, és bár a vásárlók manapság sok esetben először az interneten keresgélnek és tájékozódnak, még mindig fontos, főleg egy nagyobb értékű műszaki cikk esetében, hogy személyesen is megnézzék, esetleg szaktanácsadó segítségét kérjék, mielőtt döntést hoznak. A régió igényeihez mérten egy önálló áruház megvalósítása nem minden esetben a leggazdaságosabb, azonban a SIS koncepció elérhetővé teszi az üzlet vonzáskörzetében élők számára a megszokott MediaMarkt minőséget és vásárlási élményt – mondta el a gödöllői üzletnyitással kapcsolatban Környei Ágnes, a MediaMarkt „Shop-in-shop” áruházainak operatív igazgatója.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online