Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tájékozódási futás: Kiss Kamilla országos bajnoki címet szerzett az U20-as korosztályban

2023-09-27 09:48:16

Megkezdődött az őszi versenyszezon a tájékozódási futóknál. Szeptember közepén rendezték meg a Rövidtávú Országos Bajnokságot és Váltó Bajnokságot Pécsett.

A versenyközpont igen látványos helyen, a Dzsámi előtti Széchenyi téren kapott helyet. Az egyéni verseny selejtezője a szintkülönbségben gazdag Tettye városrész zegzugos utcácskáin zajlott le. A döntőt a belvárosban rendezték, ahol több udvar megnyitásával tették izgalmasabbá a megfelelő útvonalak kiválasztását.

Idén a női 20-as kategóriában Magyarország Rövidtávú Bajnoka a Gödöllői Kirchhofer SE versenyzője, Kiss Kamilla lett (balról a második). Női 16-os kategóriában ezüstérmet nyert Vajda Júlia (képen balra), és a női 18-as kategóriában pontszerző 5. helyen végzett Balázs Eszter.

A váltóbajnokság helyszíne ugyancsak Pécs belvárosa volt.
A V14-es kategóriában bronzérmet nyert a Vajda Márk, Balázs Emese, Bordács Éva, Nagy Norbert (jobb oldali képen balról jobbra) összeállítású váltó és pontszerző, 10. helyen végzett a Várszegi Gréta, Domján Botond, Bessenyei Kirill, Gombos Edit négyes.
V18-as kategóriában pontszerző, 7. helyen végzett a Vajda Júlia, Foris Máté, Kiss Ágoston, Balázs Eszter váltó.
V21-es felnőtt kategóriában pontszerző, 11. helyen zárt a Dékány Szilvi, Szabó Márton, Foris Dávid, Kiss Kamilla kvartett.


A Gödöllői Kirchhofer Sportegyesület fennállása óta eddigi legeredményesebb sprintbajnokságát tudhatja magáénak, és ezzel az egyesületek közötti bajnoki pontversenyben jelenleg az előkelő 5. helyet foglalja el a több, nagyobb múlttal és nagyobb létszámú versenyzővel rendelkező egyesülettel fémjelzett mezőnyben. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online