Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Milyen kereskedelmi pozíciók érhetők el Komlón és környékén?

2023-09-27 09:41:46

Ha alaposabban szemügyre vesszük az állásportálok kínálatát, akkor láthatjuk, hogy a kereskedelmi pozíciók az országszerte gyakran hirdetett lehetőségek közé tartoznak, de ez különösen igaz Komló és környékére.

Az egyik kedvelt állásportál, a Komlóállás felületén ugyanis is rendszeresen jelennek meg ilyen jellegű pozíciók, amelyek közül a mai cikkünkben hoztunk néhány példát. A hivatkozáson kereshet eladó állásokat Komlón.

Eladó
Komló kereskedelmi álláshirdetéseinek visszatérő szereplői az eladói munkakörre vonatkozó lehetőségek, amelyek általában egy komplexebb feladatkört jelentenek. Tehát az ezt a pozíciót betöltő személy nem csupán a pénztár kezeléséért és árufeltöltésért felelős, hanem feladatai részét képezi az áruátvétel, a vásárlók kiszolgálása, a raktározás és az üzlet tisztaságának fenntartása is.

Ami pedig az elvárásokat illeti, elengedhetetlen a vevőközpontú hozzáállás, a nagyfokú teherbírás, illetve a több műszakos munkarendhez való alkalmazkodás.

Kereskedelmi képviselő
A kereskedelem berkein belül nincsen kizárva az sem, hogy akár olyan magasabb pozíciókat is betöltsünk, mint amilyen a kereskedelmi képviselő. Ez a munkakör azonban jóval nagyobb felelősséggel is jár, mint egy szimpla eladói állás.

A feladatok közé tartozik a vállalkozás kereskedelmi tevékenységekkel kapcsolatos ügyeinek intézése, az áruk és szolgáltatások eladása, illetve a kereskedelmi ügyletek közvetítése az eladó és a vevő között.

Természetesen, a nagyobb felelősséggel nagyobb elvárások is járnak. A Komlóállás még nyáron megjelent hasonló jellegű hirdetésben például az szerepelt, hogy az ideális jelöltnek rendelkeznie kell stratégiai és tulajdonosi szemlélettel, jó kommunikációs, tárgyaló- és problémamegoldó készséggel, illetve képesnek kell lennie az önálló munkavégzésre és a saját idejének a beosztására is.

A „B” kategóriás jogosítványt és a vezetési gyakorlatot pedig már nem is említjük, mivel egy ilyen pozíció esetében ezek teljesen természetesnek számítanak.


Otthon végezhető call centeres munka
Végezetül az otthon végezhető call centeres munkát említenénk még meg, amely a legtöbb embernek nem feltétlenül elsőként jut az eszébe a hosszú távú karrier megtervezése során, pedig a vállalatok igazán megbecsülik az ilyen munkatársakat, mivel sokat segítenek a vevők a cégről alkotott véleményének formálásában.

Ezért is lehet vele egészen jól keresni, akár havi 400-500 ezer forintot is hozhat a konyhára. Ahhoz viszont, hogy egy ilyen call centeres munkát hatékonyan el tudjunk végezni, fontos a kiváló kommunikáció. Egy ügyfélkapcsolati munkatársnak ugyanis minden helyzetben képesnek kell lennie türelemmel és empátiával kommunikálni.

Emellett fontos még az éles látásmód, hiszen az ügyfelek minden esetben gyors segítségnyújtást várnak. Nem szeretik, ha többször kell leírniuk a problémájukat, és ha azt érzik, hogy nem haladnak a megoldás felé. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online