Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői kapitányságon végezte a szeméremsértéssel gyanúsítható férfi

2023-08-10 10:18:52

A gödöllői rendőrök elkapták azt a 19 éves férfit, aki a gyanú szerint Szilasligeten, a HÉV-megállóban önkielégítést végzett.

Egy közeli, erdős részen éppen a megálló felé sétált egy fiatal lány augusztus 9-én, a délelőtti órákban, amikor megpillantotta a férfit. Azt hitte, csak vizel a fák-bokrok között, azonban egyre közelebb érve látta, simogatja a nemi szervét és önkielégítést végez.

A beérkezett jelzést követően a rendőrök nyomban indultak, hogy mihamarabb elkapják a férfit. Mire a kistarcsai zsaruk a helyszínre értek, már nem találták ott a fiatalembert, gyorsan cselekedni kellett. Minden lehetséges információt begyűjtöttek, megállókat ellenőriztek, felvételek, nyomok után kutattak. A forró nyomos munka eredményt hozott, pár órán belül Budapesten teperték le a rendőrök T. Martint.

A férfi először elismerte a bűncselekmény elkövetését, későbbi gyanúsításakor azonban nem volt túlzottan beszédes. A hely és idő stimmel, ott volt és akkor, azonban azt vallotta, hogy a vizelésen kívül semmi rosszat nem tett.

A 19 éves férfival szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai szeméremsértés vétsége miatt folytatják le az eljárást. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online