Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Milyen ételeket szolgáljunk fel a rendezvényeken?

2023-08-06 10:54:35

A konferenciákon felszolgálandó falatkák kiválasztásakor fontos szempont, hogy akár evőeszközök nélkül is könnyen fogyaszthatók legyenek, és ne okozzanak túl nagy felfordulást. Íme, néhány népszerű és praktikus ötlet!

Mini szendvicsek
A falatka méretű szendvicseket kínálhatjuk különböző töltelékekkel, így – például – csirkesalátával, pulykával és avokádóval, uborkával és krémsajttal, vagy vegetáriánus ételekkel. A klasszikus hamburgerek miniatűr változatai különböző feltétekkel, például, sajttal, salátával, paradicsommal és fűszerekkel tálalhatók.

Válogatott sütem
ények
A miniatűr péksütemények, például, a macaron, a linzerek különböző változatai vagy a vaníliás kifli örök klasszikusok, amik soha nem okoznak csalódást, főleg, ha a Tutti Biscotti finomságairól van szó.

Z
öldség- és mártogatós tál
A frissen vágott zöldségek, például, sárgarépa, uborka, kaliforniai paprika, koktélparadicsom és zeller tálalhatók különböző mártogatókkal, például, hummusszal, ranch dressinggel vagy tzatzikivel.

Gyüm
ölcsnyárs vagy tál
Akár gyümölcsnyársakat is készíthetünk a színes, mutatós gyümölcsök, például, eper, szőlő, dinnye és ananász felhasználásával, vagy egyszerűen elrendezhetünk egy gyümölcstálat.

Kekszválogatás
Ha kekszekről van szó, kitűnő választást jelenthetnek a Tutti Biscotti sós, zabos ínyencségei, például a szárított paradicsomos keksz provence-i fűszerekkel, vagy a spenótos változat, blans mandulával dúsítva.


Mini Quiche

A falatka méretű quiche-t különféle töltelékekkel, így – például – spenóttal és fetával, gombával és sajttal vagy szalonnával és cheddarral töltve szolgálhatjuk fel.

Bruschetta
Egyszerű, de nagyszerű olasz recept: pirított kenyér kockára vágott paradicsommal, friss bazsalikommal, fokhagymával és olívaolajjal.

Tavaszi tekercs
A könnyű és ropogós tavaszi tekercseket különféle töltelékekkel és mártogatós szósszal tálalhatjuk a vendégeknek. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online