Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda MEVZA-torna: nem kerültek éremközelbe a gödöllőiek az osztrák versenyen

2023-07-22 17:47:53

Július 20-22. között az osztrák város, Hartberg adott otthont a MEVZA (Middle European Volleyball Zonal Association) U16-os és 18-as tornájának. A közép-európai röplabda-szervezet rangos viadalán a Gödöllői RC színeit a fiatalabb korosztályban a Bosch Rebeka, Honti-Majoros Kármen, az U18-asok mezőnyében a Breuer Mirtill, Szabó Anna, a Gyebnár Fanni, Bődi Panka, valamint a Bosch Emma, Rácz Júlia (SRSE) kettős képviselte.

Az U16-os korosztályú lányoknál a Bosch Rebeka, Honti-Majoros Kármen alkotta duó a második helyen végzett csoportjában, ám a nyolcaddöntőben, majd az ezt követő helyosztón egyaránt elvérzett, így a 11. pozíciót szerezte meg, akárcsak az idősebbeknél a Bosch Emma, Rácz Júlia páros.

Az U18-as korcsoportban a Breuer, Szabó kettős a negyeddöntőben 2-0 (14, 14) arányú vereséget szenvedett cseh ellenfelétől. Hasonló sorsra jutott Gyebnár, Bődi duó is, amely osztrák riválisától kapott ki 2-0 (14, 9) arányban. A helyosztón azonban mind a két gödöllői egység sikeresen teljesített, így az előkelőnek tekinthető 5. helyen végzett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online