Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit rejtenek az aromák üvegei?

2023-07-12 10:13:56

A legtöbben talán az íz- és illatvilág miatt döntenek az aromák mellett a hagyományos dohánnyal szemben, azonban több előnnyel is bír ez a váltás, mint gondolnád. Az e-cigisek az élvezeti szempontot legalább olyan fontosnak tartják, mint az egészségügyi vonatkozást. Gyakran említésre kerül a nikotintartalom, csakúgy, mint a berögzült mozdulatsor, amelyek szintén hozzájárulnak a dohányzás élményéhez.

Hevítés versus égetés
A jelenlegi kutatások az elektromos cigaretták és aromák felé billentik a mérleg nyelvét. A Liquid-Aroma.hu termékei is jól megmutatják, hogy kifejezetten magas minőség érhető el bárki számára, persze, ez nem feltétlenül fogja meggyőzni a hagyományos cigarettát használókat. A dohánylevelek elégetésével kátrány és hamu keletkezik, de e-cigi esetében csak gőz termelődik, így nem terheljük feleslegesen a tüdőnket (pláne a környezetünkét) káros anyagokkal.

Ha nem szeretnél lemondani a nikotinról, akkor sincs mitől tartanod, maximum a füstös ruháid lesznek innentől kezdve gyümölcsillatúak. A mozdulatsor és a dohányzási élmény szintén megmarad, így a társasági része is megmaradhat számodra. Az e-cigi által felhevített aromák gőzét szívod be és fújod ki, és a „füstje” ezáltal sokkal nagyobb, mint a hagyományos cigi esetében.

Fő a változatosság
Ha aromákról van szó, akkor általános ajánlás a változatosság. Természetesen, ez nem egy újabb módszer a gyártóktól arra, hogy minél több terméket vásárolj, hanem a saját egészséged érdekében érdemes cserélgetni a koncentrátumokat. Ha mindig ugyanazt az egy-kettő ízt használod, akkor könnyen kerülhetsz kellemetlen helyzetbe (sőt, már lehet, hogy meg is tapasztaltad, csak nem tudtad, mi az), ugyanis hamar megjelenhet az ízvakság jelensége.

Ez tulajdonképpen nem más, mint az ízlelőbimbók elfáradása. Mindig ugyanazokkal az ízekkel találkoznak, ugyanolyan intenzitással, ezt pedig nem bírják folyamatosan. Ha ez megtörténik, akkor pár napra elveszítheted az ízlelésed, ami igazán kellemetlen tud lenni. Aggódni nem kell, pár napon belül javulni is fog a helyzet, de elsőre nagyon ijesztő tud lenni. Hogy ezt megelőzd, érdemes változatos ízeket használni, amire a legjobb módszer az, ha az újdonságokat is kipróbálod.


A változatosság könnyen megoldható
Az elektromos cigarettát kifejezetten ajánljuk a hagyományos dohánytermékek kedvelőinek. Sokszor elég egyetlen szippantás ahhoz, hogy valaki úgy döntsön, ideje az egészségesebb módszert választani. Ennek számtalan további előnye is van, hisz kipróbálhatunk olyan gyümölcsös ízeket, mint a málna, áfonya vagy a citromos limonádé.

Természetesen, ezenkívül számtalan íz érhető el, amelyek kivétel nélkül egyedi élményt fognak nyújtani. Mi azt ajánljuk, hogy nem szabad csak egy-kettőre korlátozódni, bátornak és kalandozónak kell lenni. Érdemes kipróbálni minél több stílust, gyártót és kategóriát, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő palettát. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online