Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői kastély lovardájában zárta harmadik tanévét a MATE

2023-07-06 17:46:11

Július 6-án lezárult a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) harmadik tanéve, ami során 3.863 hallgató tett sikeres záróvizsgát és 120 fő szerzett PhD-fokozatot. Az ünnepi ülés helyszíne ezúttal a Gödöllői Királyi Kastély lovardája volt, mivel javában zajlik a megszokott helyszín, az aula energiahatékonyságot is növelő felújítása.

Az eseményen dr. Gyuricza Csaba rektor mondott ünnepi beszédet, a kormány nevében pedig dr. Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára osztotta meg gondolatait és köszöntötte az egybegyűlteket.

A tanévzáró ünnepség keretében – a doktorrá avatás és a habilitációs oklevelek átadása mellett – egyetemi kitüntetéseket adtak át a legkiválóbb oktatóknak, kutatóknak, munkatársaknak, valamint kiemelkedő tevékenységet folytató külső partnereknek, magas színvonalú tevékenységük elismeréseként.

A MATE tiszteletbeli doktorává avatták dr. Vijai Kumar Gupta professzort, a Scotlands Rural Collage munkatársát, dr. Birkás Márta professzorasszonyt. A Kosáry Domokos-díjat Fonyó Istvánné nyugalmazott könyvtári főigazgató, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás folyóirat idén leköszönő főszerkesztője érdemelte ki.

A MATE ünnepi tanévzáróján történtek az alábbi képsorokon visszanézhetők és figyelemmel követhetők.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online